Er du en dedikeret og dygtig projektleder?

WTT Engineering søger erfaren projektleder med teknisk baggrund

WTT i Brande udvikler og fremstiller anlæg til industriel træbeskyttelse, og vi har siden vores start i 1975 været førende i en specialiseret international nichebranche. Krumtappen er vores project engineering afdeling, hvorfra du sammen med dine kolleger skal drive vores omstilling til en projektorganisation.

Du skal arbejde med:

 • Projektledelse og -organisation, og herunder i samarbejde med den øvrige PE organisation, den øvrige organisation, kunder og leverandører, sikre udarbejdelse af lay-out, PID, funktionsbeskrivelse, produktions/indkøbsgrundlag (tegninger og styklister), risikoanalyse og CE mærkning, teknisk dossier samt tæt koordinering og planlægning med indkøb, produktion og montage fra tilbudsgivning til idriftsætning
 • Kontakt til kunder og leverandører, herunder vores underleverandør på automation
 • I mindre omfang tegning i Solid Works

Kvalifikationer:

 • Teoretisk baggrund som tekniker/- maskiningeniør med solid efteruddannelse i projektledelse
 • Betydelig erfaring med projektledelse fra fremstillingsvirksomhed i stålindustrien med international afsætning, og meget gerne erfaring med trykbærende udstyr (PED, evt. ASME)
 • Bruger af/kendskab til SolidWorks og gerne PDM - product data management
 • Bruger af/kendskab til Auto-CAD 2D
 • Kendskab til fremstilling af dokumentation, herunder manualer, risikoanalyser og CE mærkning
 • Udpræget ordenssans
 • Du arbejder selvstændigt, systematisk og målrettet, samt har evnen til at koordinere, drive og afslutte opgaver og projekter (der vil i perioder være brug for at vi arbejder lidt ekstra)
 • Da vi afsætter vore produkter globalt, må du beherske engelsk i skrift og tale og gerne tysk  

Vores konstruktionsafdeling er projektorganiseret med projektledere og projektmedarbejdere. Den består i øjeblikket af en afdelingsleder, 1 projekt leder og 3 projekt medarbejdere. Vi er delvist egenproducerende således at vi primært selv fremstiller de procesrelaterede komponenter og outsourcer fx autoklaver og tanke.

Virksomheden er midt i en omstillingsproces hvor vi overgår fra traditionel organisering til projektorganisering. For den rette ansøger er dette en unik mulighed for at sætte et solidt, fagligt fingeraftryk på den fremtidige kultur, organisation og processer. Vi er en mindre virksomhed hvor der er kort fra aftale til handling og hvor du kan få en meget direkte indflydelse på den fremtidige projektorganisering. Nøglen til din succes vil være en stærk faglig identitet som leder af internationale projekter, gode samarbejdsevner, vedholdenhed og attention to detail.

Vi evaluerer ansøgninger løbende ser frem til at høre modtage din på aa@wtt.dk snarest. Der vil løbende blive afholdt jobsamtaler.

Vil du vide mere, så ring til vores leder af project engineering, Niels Nielsen, på 2254 1300 eller kig ind på www.wtt.dk.